On line αγορές

On line αγορές

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου σας περιμένουμε και πάλι στο κατάστημα μας για να επιλέξετε ρούχα από αγαπημένες εταιρείες για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το κατάστημα μας συνεχίζει τη συνεργασία του με μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές εταιρείες και σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα φημισμένα ενδύματα τους στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Mayoral, Marasil, Losan, Tuc Tuc, Mandarino, Sprint είναι μόνο μερικά από τα επώνυμα brands που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας,

Αν για κάποιο λόγο δεν επιθυμείτε να επισκεφτείτε κλειστούς χώρους, έχετε την επιλογή να παραλάβετε τα ρούχα εκτός καταστήματός ή στο χώρο σας.

Μέσω του Eurobank Payment Link μπορείτε να πραγματοποιήσετε απομακρυσμένα και με ασφάλεια την αγορά σας, κάνοντας χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του payment link μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Eurobank payment link

Related posts

Winter Sale

Winter Sale

#mandarino #marasil #mayoral #sprint #losan #TucTuc #Spark #NewCollege #Prod   Εκπτώσεις έως 50% σε επώνυμα παιδικά ρούχα!!!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ

Για λίγες μέρες ακόμα…. Μεγάλες προσφορές σε χειμερινά και καλοκαιρινά ρούχα! Αποκτήστε επώνυμα παιδικά ρούχα σε τιμές ακόμα και χαμηλότερες...

Leave a Reply